Novice in dogodki
Za dodajanje v Planinsko knjižico morate biti prijavljeni. Prijavite se lahko s Facebook računom, Twitter računom ali e-mailom.

Postanite mojster planinske fotografije!

Nazaj

Otroci Triglava na novem igrišču v Tamarju

03. junij 2015
V soboto, 13. junija 2015, nadaljujemo z dogodki v okviru akcije Očistimo naše gore. Tokratni dogodek bo imel poleg ekološke tudi dobrodelno noto. Po čiščenju poti, ki se vije iz Planice v Tamar, bomo pri Planinskem domu Tamar odprli novo otroško igrišče. S tem bomo najmlajše še dodatno spodbudili h gibanju in družine z otroki navdušili za obiskovanje gorskega sveta.
Dobimo se v soboto, 13. junija 2015, ob 10. uri na parkirišču v Planici, od koder se bomo skupaj podali proti priljubljeni izletniški točki. 3,5 km dolga pot po prečudoviti alpski dolini Tamar je primerna za vse pohodnike ter družine z majhnimi otroci in vozički.
 
Vsem, ki boste pohod začeli skupaj z nami, bomo podarili majico akcije. Opremili vas bomo tudi s simbolom akcije – z biorazgradljivo vrečko za pobiranje odpadkov – in rokavicami. 
 
Otvoritev otroškega igrišča pri Planinskem domu Tamar, postavljenega v sklopu projekta Otroci Triglava, bo ob 11.30 uri. Za zabavo bodo poskrbeli člani glasbene skupine Jara Raja in maskota Zavarovalnice Triglav Kuža Pazi.
 
Pridite, zabave bo dovolj za udeležence vseh generacij. Povejte naprej!
 

Galerija slik