Novice in dogodki
Za dodajanje v Planinsko knjižico morate biti prijavljeni. Prijavite se lahko s Facebook računom, Twitter računom ali e-mailom.

Postanite mojster planinske fotografije!

Nazaj

Zaključni dogodek 5. sezone akcije Očistimo naše gore

26. september 2014
Vabimo vas na zaključni dogodek 5. sezone akcije Očistimo naše gore, ki bo v soboto, 11.10.2014 na Pokljuki.
Dobimo se ob 9. uri na terasi Športnega centra Triglav Pokljuka na Rudnem polju
V vseslovenski ekološki akciji Očistimo gore in planine že peto leto zapored delimo ljubezen in spoštovanje do narave in spodbujamo odgovorno gibanje do okolja, planinarjenje in odkrivanje lepot naših gora. 

Letošnjo sezono bomo zaključili na Pokljuki, kjer bomo skupaj z vami pred zimskim spanjem pokljuško planoto očistili odpadkov. 

Opremili vas bomo z biorazgradljivimi vrečkami za pobiranje odpadkov in majico Očistimo gore. Najmlajše obiskovalce bo spodbujal in zabaval Kuža Pazi, maskota Zavarovalnice Triglav Group , ki bo s pomočjo igre Gregorjev geolov iskal skriti zaklad. 

Poskrbljeno bo tudi za topel obrok in čaj, za "cukrček" dneva pa bodo poskrbeli oskrbniki koč, ki se bodo s svojim "štrudlom" potegovali za laskavi naziv najboljšega.

Vabljeni, da se nam pridružite - sami, z vašo ekipo ali družino. Svojo udeležbo potrdite na ocitimo.gore@triglav.si do 8. oktobra 2014.

Se vidimo na Pokljuki!