Za dodajanje v Planinsko knjižico morate biti prijavljeni. Prijavite se lahko s Facebook računom, Twitter računom ali e-mailom.

Postanite mojster planinske fotografije!

Pogoji uporabe

Zaščita pravic 
Ti pogoji se navezujejo na spletno stran na naslovu http://www.ocistimogore.si/, Facebook stran Očistimo naše gore, Twitter profil OčistimoGore, Instagram profil Očistimo gore in Pinterest profil Očistimo gore. . Vsa vsebina na teh spletnih straneh in socialnih omrežjih je last podjetja Zavarovalnica Triglav d.d. in je informativne narave. 

Omejena odgovornost 
Zavarovalnica Triglav d.d. ne odgovarja za uporabo spletnih strani http://www.ocistimogore.si/ in za morebitno škodo povzročeno z uporabo tam nahajajočih se spletnih vsebin. Zavarovalnica Triglav d.d. se bo trudila za pravilnost informacij. Zavarovalnica Triglav d.d. lahko vse vsebine spreminja kadarkoli, brez obveznosti po obveščanju uporabnikov in ne odgovarja za posledice tako povzročenih sprememb. 

Pravno obvestilo ob poteh in vrhovih
Podatki o vrhovih in poteh, objavljeni na spletnem mestu Očistimo naše gore, so zgolj informativnega značaja in lastnik spletnega mesta, to je zavarovalnica Triglav, ne odgovarja za povzročeno škodo ali nesreče, katerih vzrok je napačna informacija na teh spletnih straneh. Podatke o poteh in vrhovih zbirajo in urejajo prostovoljci Planinske zveze Slovenije. Obstaja možnost, da so podatki napačni. Ker gre za projekt v teku, pokritost še ni sto odstotna. Popravke, nove poti in vrhove bomo dodajali skladno s prejemom novih podatkov s strani Planinske zveze Slovenije.

Omejena pravica uporabe vsebin 
Uporabniki lahko z vsebinami na spletnem naslovu http://www.ocistimogore.si/ razpolagajo za svojo osebno uporabo, pri čemer ne smejo biti kršene avtorske pravice. Avtorji vsebin niso odgovorni za morebitne škodljive posledice uporabe. Kakršnakoli druga uporaba ali distribucija teh spletnih vsebin ali njihovega dela ni dovoljena. 

Odstop avtorskih pravic 
Uporabniki spletne strani, Facebook strani, Twitter profila, Instagram in Pinterest profila Očistimo gore, z uporabo strani oziroma profila soglašajo, da lahko Zavarovalnica Triglav, d.d. vse medijske vsebine (fotografije, besedila itd.), ki jih uporabniki objavijo oz. naložijo na katerokoli od teh platform, na kakršenkoli način brez omejitev uporablja pri izvedbi akcije Očistimo gore. 

Varovanje osebnih podatkov 
Registrirani uporabniki spletne strani, Facebook strani, Twitter profila, Instagram in Pinterest profila Očistimo gore z uporabo strani oziroma profila soglašajo in dajejo privolitev Zavarovalnici Triglav d.d., da kot upravljalec obdeluje njihove sledeče osebne podatke: ime in priimek, Facebook (FB) uporabniško ime, FB ID, FB profilno sliko, seznam FB prijateljev, podatke iz FB profila, FB komentarje, FB všečke, Twitter uporabniško ime, Twitter profilno sliko, podatke s Twitter profila, fotografije, naložene v Moji planinski knjižici, datume obiskov vrhov in planinskih koč, rang na Lestvici planincev, fotografije, naložene v Moj planinski album ter e-naslove za obveščanje o prihajajočih zakladih Gregorjevega geolova. Podatki se obdelujejo za namen netrženjskega komuniciranja z uporabniki, upravljanja spletnih strani in profilov FB, Twitter, Instagram in Pinterest ter organizacije ter izvedbe nagradnih iger. Osebni podatki posameznikov se hranijo do preklica privolitve.  Uporabnik lahko od Zavarovalnice Triglav d.d. kadarkoli zahteva vpogled, prepis, dopolnitev, popravek, blokiranje ali izbris svojih osebnih podatkov, skladno z veljavnim zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Zahtevek za pregled, dopolnitev, popravek ali izbris osebnih podatkov lahko uporabnik pošlje na naslov:

Zavarovalnica Triglav, d.d., Služba za marketing,
Miklošičeva 19,
1000 Ljubljana.

Zavarovalnica Triglav, d.d. bo z vsemi podatki zbranimi na straneh http://www.ocistimogore.si/ razpolagala v skladu z veljavno zakonodajo.