Vabljeni na odprtje prenovljenega otroškega igrišča pri Planinskem domu na Kumu

Najmlajše planince na Kumu k igri vabi prenovljeno igrišče.

26. maja ob 11.00 se nam pridružite na najbolj priljubljenem vrhu Posavskega hribovja, na Kumu, kjer bomo skupaj z PD Kum Trbovlje in predstavniki občine Trbovlje k igri na prenovljenih igralih povabili najmlajše planince.

Na Kum, ki je z 1220 metrov višine tudi najvišji vrh Posavskega hribovja, vodi nekaj lahkih označenih poti, po katerih se radi povzpnemo tako Posavci kot planinci od drugod. Na vrh nas vabi čudovit razgled, zanimiva cerkev Sv. Neže z dvema zvonikoma ter gostoljubnost z dobro planinsko malico v Planinskem domu na Kumu.

Da bo pot lažje premagovati tudi najmlajšim planincem, smo skupaj z akcijo Otroci Triglava v okviru družbeno-odgovornih projektov Zavarovalnice Triglav ter PD Kum Trbovlje poskrbeli za prenovo otroškega igrišča. To bo že 40. obnova oziroma nova postavitev otroškega igrišča akcije Otroci Triglava. Vsa igrišča so skrbno načrtovana in tako najbolje prispevajo h krepitvi gibalni sposobnosti otrok in sprostitvi.

 

Odprtje prenovljenega igrišča bo v nedeljo, 26. maja ob 11.00 pri Planinskem domu na Kumu.


Mi smo že pripravili rdeč trak in škarje, v načrtu pa imamo tudi nekaj zanimivih iger za otroke, ki jih bo razveseljeval tudi kuža Pazi. Vse planince bo pričakal planinski čaj in buhtelj.


Dogodek bomo fotografirali in snemali. Preberite pravno obvestilo o obdelavi osebnih podatkov.

Se vidimo v nedeljo na Kumu!

Fotografija: PD Kum Trbovlje